CHP Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklamıştı: Özgür Özel yeni kararını duyurdu! Çok acil durum olmadıkça o toplantıya gitmeyecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek genel başkanlığa adaylığını duyuran Özgür Özel, MYK toplantılarına zorunlu olmadıkça katılmayacağını belirterek, “Ben bundan sonraki süreçte çok acil bir durum olmadıkça katılmayacağım. Grup Başkanvekili arkadaşlarım katılacaklar" dedi.

CHP Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklamıştı: Özgür Özel yeni kararını duyurdu! Çok acil durum olmadıkça o toplantıya gitmeyecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanı Özgür Özel, bugün yaptığı basın toplantısında "Parti içi iktidarı kazanmak için değil, CHP Genel Başkanlığı'na adaylığımı ilan ediyorum" sözleriyle CHP Genel Başkan adaylığını ilan etti.

Özel, adaylığını ilan etmesinin ardından temaslarına ise devam ediyor. Özel, son olarak eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın Ankara'da bir araya geldi.

“ÇOK ACİL BİR DURUM OLMADIKÇA KATILMAYACAĞIM”

CHP yönetimine ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ağır eleştiriler yönelterek Genel Başkanlığa aday olduğunu açıklayan Grup Başkanı Özgür Özel, "Merkez Yönetim Kurulu toplantılarına vekaletimi yürüten arkadaşlarım katılıyor. Ben bundan sonraki süreçte çok acil bir durum olmadıkça katılmayacağım. Grup Başkanvekili arkadaşlarım katılacaklar" açıklamasını yaptı.