CHP İstanbul İl Başkanlığında 'kayıt dışı para' iddiası! Eski CHP İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas konuya ilişkin Barış Yarkadaş'a konuştu

tv100'de yayınlanan Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programında, CHP İstanbul İl Başkanlığında 'kayıt dışı para' iddiası konuşuldu. İddiaya ilişkin eski CHP İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ile görüşen Barış Yarkadaş, "Özgür Nas’ı aradım. Bu mesele nedir dedim. 'Bu paralar bizim aldığımız il binasının karşılığında ödediğimiz paralar’ dedi." diye konuştu.

İBB’de görevli bulunan ve İBB Spor Kulübünün de başkanlığını yürüten Fatih Keleş'in bulunduğu bir ortamda yüklü bir paranın sayıldığı görüntülerin ortaya çıkması gündem oldu.

Eski CHP İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, iddialara yönelik tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a konuştu.

"İL BİNASININ KARŞILIĞINDA ÖDEDİĞİMİZ PARALAR"

Barış Yarkadaş açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Bu görüntüler 2-3 gündür dolaşınca nedir ne değildir diye ben bugün o görüntülerde olan dönemin CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı benim de arkadaşım Özgür Nas’ı aradım. Bu mesele nedir dedim. Nas ‘Biz de şu anda İstanbul İl Başkanlığına gidiyoruz. Bu konuyla ilgili il başkanlığına bilgi vermek için fakat bu paralar bizim aldığımız il binasının karşılığında ödediğimiz paralar’ dedi.

"MÜLK SAHİBİ BU ŞEKİLDE İSTEDİ"

Bu görüntüler nasıl sızdı dedim. ‘Biz mülk sahibinin avukatının ofisine gittik’ dedi. Niye bankadan ödemediniz çok yüklü bir miktar dedim. ‘O dönem hatırladığım kadarıyla mülk sahibi bu şekilde istedi diye hatırlıyorum’ dedi."

"KAYIT DIŞI PARA İDDİASI"

Gürkan Hacır ise, "Sosyal medyada bir video geziyor, videoda şu anda İBB’de görevli bulunan ve İBB Spor Kulübünün de başkanlığını yürüten Fatih Keleş isimli kişinin de bulunduğu ortamda yüklüce bir para sayılıyor ve iddia odur ki CHP İl Başkanlığına bu para nereden geldi, kayıt dışı bir para mı, bu parayla ne yapıldı? Gibi sorularla bu çok tartışıldı. CHP İl Başkanlığı '2019 yılında yeni bir il binası alııyorduk bu bina için yapılan ödeme' diye bir açıklamada bulundu." diye konuştu.

"CHP’NİN TAPUSU İLK KEZ TAKSİM MEYDANI’NDA"

Barış Yarkadaş, "Özgür Nas ‘Para ödendikten 2 gün sonra tapu yapıldı, Ağustos tarihi doğru değil’ dedi. Şu an tapu burada." dedi.

CHP İstanbul İl Başkanlığında 'kayıt dışı para' iddiası! Eski CHP İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas konuya ilişkin Barış Yarkadaş'a konuştu - Resim : 1