CHP Kurultay öncesi son toplantısını yaptı... Kemal Kılıçdaroğlu: Bazen taşkın söylemler oldu ama ben bunlara tahammül ediyorum

CHP, kurultay öncesi son Parti Meclisi toplantısını yaptı. Toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı uyarılar damga vurdu.

CHP Kurultay öncesi son toplantısını yaptı... Kemal Kılıçdaroğlu: Bazen taşkın söylemler oldu ama ben bunlara tahammül ediyorum

CHP, kurultay öncesi son Parti Meclisi toplantısını yaptı. Kılıçdaroğlu, "Kurultay'ın iyi geçmesini diledi. Tartışmaların bitirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

"ADAYLARIMIZIN ARKASINDA DURACAĞIZ"

tv100'den Betül Araz'ın özel haberine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açıklamasında "Herkes söylediklerine dikkat etsin. Kurultayın iyi geçmesini diliyoruz. Tartışmaları bitirmek zorundayız. Bazen taşkın söylemler oldu ama ben bunlara tahammül ediyorum. Kurultaydan sonra hep beraber yerel seçimler için odaklanmalıyız. Adaylarımızın arkasında tek yumruk olarak duracağız.  Ankara'yı da İstanbul'u da kazanacağız. Ben iyimserim” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren Parti Meclisi toplantısında, kurultay için hazırlanan raporlar görüşüldü. Ayrıca partiden ihraç edilenler için 100. Yıla özel "Kadına karşı işlenen ve yüz kızartıcı suçlar hariç" bağışlanması konusunda prensip kararı alındı.