Kemal Kılıçdaroğlu: Talimat verdim! Artık parti içi tartışmaları tamamen bir tarafa bırakıyoruz

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, parti içindeki sorunların medya üzerinden değerlendirilmemesi yönünde arkadaşlarına talimat verdiğini söyledi. Kılıçdaroğlu "Artık parti içi tartışmaları tamamen bir tarafa bırakıyoruz ve ülkenin sorunlarına odaklanıyoruz. Onlara, sorunları nasıl çözeceğimizi anlatın diye talimat verdim. Bu talimata karşı parti içine yönelik konuşmam doğru olmaz." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Talimat verdim! Artık parti içi tartışmaları tamamen bir tarafa bırakıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü yazarı Aytunç Erkin'e yaptığı açıklamada gündemi değerlendirdi.  Kılıçdaroğlu, parti içi sorunların parti içinde görüşülmesi, değerlendirilmesi, medya üzerinden değerlendirilmemesi yönünde arkadaşlarına talimat verdiğini ifade etti.

"TALİMAT VERDİM"
Kılıçdaroğlu, "Yeni seçilen vekil arkadaşlarımla görüşeceğim. Artık parti içi tartışmaları tamamen bir tarafa bırakıyoruz ve ülkenin sorunlarına odaklanıyoruz. Gittiğiniz yerlerde, illerde, ilçelerde özellikle de oyumuzun düşük olduğu yerlerde ziyaretleri gerçekleştirin ve halkla buluşun. Onlara, sorunları nasıl çözeceğimizi anlatın diye talimat verdim. Bu talimata karşı parti içine yönelik konuşmam doğru olmaz. Partideki arkadaşlarım artık bulundukları illerde ilçelerde her yerde halkın sofrasına oturacak ve onların sorunlarını kamuoyuna taşıyacak."  ifadelerine yer verdi.