CHP lideri Özgür Özel, bayramda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayacak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir programda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bayramda arayacağını duyurdu. Özel ayrıca, Gaziantep ve Samsun'u takıntı haline getirdiğini, o iki kenti CHP'den birinci yapamadan siyaseti bırakırsa gözünün açık gideceğini söyledi.

CHP lideri Özgür Özel, bayramda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayacak

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV'de İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programında yerel seçimlere dair soruları yanıtladı.

Haberlercom'da yer alan habere göre iki ili takıntı yaptığını söyleyen Özgür Özel,  "Gaziantep benim takıntı yaptığım 2 ilden birisi. Samsun ve Gaziantep. Bu 2 ilde partiyi 1'nci parti yapmadan bu siyaseti bırakırsam gözüm açık gider" dedi. 

"BAYRAMDA ARAMAK BİZE DÜŞER"

Bir önceki bayramda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini aramadığını belirten Özel, 

"Cumhurbaşkanı Erdoğan beni aramadı. Geçen bayram o birinci partiydi ben seçim başarısı elde etmiştim. Onun araması münasip olurdu beni aramadı diye ben partilerinde beni arayan en üst rütbedeki kişiyi aramıştım. Şimdi biz birinci partiysek şimdi Sayın Cumhurbaşkanını aramak bana düşer. En sert muhalefeti yapacağım kendisine o ayrı. CHP bir önceki bayramda bütün siyasi partilerle bayramlaşabilen tek partidir. Bu çok önemli. Bunu sürdürebilmek lazım. Ben Türkiye'nin birinci partisinin genel başkanı olarak, iki insan olarak baktığımızda yaşımızda müsait aramak bize düşer. Ben bu bayramda ararım. Ulaşırız, ulaşmayız ayrı konu" diye belirtti.