CHP lideri Özgür Özel'den '26 Mayıs' çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, emeklilere çağrı yaparak 26 Mayıs Pazar günü saat 14.00'te Ankara Tandoğan Meydanı'nda yapacakları mitinge davet etti. Özel ". Ben orada olacağınızı biliyorum. Her mitingde siz geldiniz, biz konuştuk. Gerekirse önünüze düşeriz, hakkınızı alırız. O gün bugündür, o pazar bu pazardır." dedi.

CHP lideri Özgür Özel'den '26 Mayıs' çağrısı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, öğretmenlerle beraber geçen hafta İstanbul'da miting yaptığını anımsattı. Özel, "Bunlar atanmayan öğretmen. Bütün Türkiye'ye de seslerini duyurdular. Öğretmenler Saraçhane'de isyan ettiler" ifadelerini kullandı.

26 MAYIS ÇAĞRISI
Özgür Özel, 26 Mayıs Pazar günü saat 14.00'te de Ankara Tandoğan Meydanı'nda emeklilerle miting yapacaklarını aktararak, "Eğer o meydanda beklenenden az insan olursa hemen hazır, 'demek ki emekliler şikayetçi değilmiş.' diyecekler. Ben orada olacağınızı biliyorum. Her mitingde siz geldiniz, biz konuştuk. 31 Mart'ta gösterin sarı kartı, mesajı alacaklar. Almazlarsa, öyle arkanızda değiliz, yanınızda değiliz. Gerekirse önünüze düşeriz, hakkınızı alırız. O gün bugündür, o pazar bu pazardır." dedi.