CHP'de Merkez Yönetim Kurulu bugün toplanıyor

CHP Merkez Yönetim Kurulu bugün toplanıyor. Toplantıda yeni istifalar olmaması için devreye giren genel başkan yardımcılarının raporları görüşülecek. Belediye başkanları tarafından iletilen şikayetler de masada olacak.

CHP'de Merkez Yönetim Kurulu bugün toplanıyor

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Muharrem İnce önlemleri devrede. Hem Meclis grubundan hem de örgütlerden gelen istifaların önlenmesi için istişareler sürüyor. Genel başkan yardımcıları ve belediye başkanları örgütlerin yaşadığı sıkıntıları genel merkeze iletti. MYK toplantısında bu istişarelerin sonuçları ele alınacak.

Genel Başkan yardımcıları Kocaeli, Bolu, İzmir ve Antalya gibi illerde temaslarda bulundu. Hem belediye başkanları ile görüşmeler yapıldı hem de örgüt temsilcileri ile bir araya gelindi.

Kılıçdaroğlu'ndan "örgütlerin ihtiyaçları gözardı edilmesin" talimatı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarına "örgütlerin ihtiyaçları gözardı edilmesin" talimatı verdi. Bu talimatın en önemli maddesi istihdam sağlanmasına yönelik. Kılıçdaroğlu özellikle üniversite mezunu gençlerin belediyelerde istihdam edilmesini istedi.

Muharrem İnce çalışmalarını sürdürüyor

Muharrem İnce ise önümüzdeki ay itibariyle çalışmalarını hızlandıracak. Kısa süre içinde parti programının açıklanması bekleniyor. İnce bu süre içerisinde 81 il gezisini tamamlayacak. Muharrem İnce, milletvekilleri gibi belediye başkanları ile de temaslarını sürdürüyor.

CHP'de slogan değişikliği

Cumhuriyet Halk Partisi sloganını da değiştirdi. "Herkes için CHP" sloganının yerini "Kendine güven" sloganı aldı. Değişim, partinin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. 2014 seçimlerinden bu yana kullanılan görseller bu şekilde değişmiş oldu.