CHP Sözcüsü Faik Öztrak duyurdu: 10 bini aşmış durumda!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Tüzük değişikliğiyle ilgili "Şu ana kadar partimize intikal eden tüzük değişikliği önerilerinin sayısı 10 bini aşmış durumda. Görüş bildirme süresi 10 Eylül'e kadar sürecek." ifadelerini kullandı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak duyurdu: 10 bini aşmış durumda!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi.

"PARTİ ÜYELERİMİZ KATKILARINI İNTERNETTE AÇTIĞIMIZ PLATFORMDA BİZE BİLDİRİYORLAR"
Öztrak, tüzük değişikliğine yönelik çalışmalarla ilgili, "Genel Başkanımız uygun gördüğü zamanda uygun gördüğü konularla ilgili gerekli açıklamaları tabii ki yapacaktır. Tüzük çalışmalarımız büyük bir hızla ve üyelerimizin katılımına açık olarak sürüyor. Parti üyelerimiz katkılarını internette açtığımız platformda bize bildiriyorlar." dedi.

"ÖNERİLERİN SAYISI 10 BİNİ AŞMIŞ DURUMDA"
Öztrak "Şu ana kadar partimize intikal eden tüzük değişikliği önerilerinin sayısı 10 bini aşmış durumda. Görüş bildirme süresi 10 Eylül'e kadar sürecek. Genel Başkan Yardımcımız Zeynel Emre başkanlığında bir heyet de bu önerilerin hepsini tek tek değerlendiriyor. Dünyada sosyal demokrat partilerdeki uygulamalarla ilgili incelemelerini sürdürüyorlar" ifadelerini kullandı.