CHP Sözcüsü Faik Öztrak’tan ‘değişim’ açıklaması

CHP Genel Başkanı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, değişim süreciyle ilgili yaptığı açıklamada "Partimizin yenilenme süreci ilerliyor. Kurultayımızı yapacak ve yenilenmenin heyecanıyla, yeni kadrolarla bugün başarıyla yönettiğimiz kentlerimize yerel seçimde yenilerini ekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak’tan ‘değişim’ açıklaması

CHP'li Öztrak, Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sürdüğü sırada basın toplantısı düzenledi. Meclisin kapalı olduğu dönemde de boş durmadıklarını anlatan Öztrak, "İllerimizde esnafımızla, çiftçimizle, emekçimiz-emeklimizle, vatandaşlarımızla birlikteyiz. Bu çalışmaların yanında partimizin yenilenme süreci de ilerliyor. İlçe kongrelerimizi hızla tamamlıyoruz. İl kongrelerimizin ardından da kurultayımızı yapacağız. Kurultayımızı yapacak ve yenilenmenin heyecanıyla, yeni kadrolarla bugün başarıyla yönettiğimiz kentlerimize yerel seçimde yenilerini ekleyeceğiz. Sahada olacağız. Sokak sokak vatandaşlarımızla bir arada olacağız. En ücra köye kadar gideceğiz. Çalınmadık kapı koymayacağız." diye konuştu.

"TARİH YAZACAĞIZ"
Sözlerini sürdüren Öztrak "Sosyal demokrat belediyecilikle milletimize nasıl hizmetler götürdüğümüzü ve götüreceğimizi anlatacağız. Milletimizi yaklaşan felaketin ortasında yalnız bırakmayacağız. 25 milyon oyu 30 milyona, 35 milyona çıkartacağız. Mayıs genel seçimleri ile başlayan seçim süreci, yerel yönetim seçimleriyle bitecek. Milletimiz mayıs seçimlerinde ilk vizeyi verdi. Son icazeti ise bu seçimle verecek. Mahalli idare seçimlerinde tarih yazacağız. Bu gidişe dur diyeceğiz" dedi.