CHP'de "Atatürk karşıtı danışman" krizi! Perinaz Mahpeyker Yaman görevden alındı mı? Şaban Sevinç tv100'de açıkladı

tv100'ün ilgiyle takip edilen programı Kübra Par'la Farklı Açılar'a konuk olan Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, CHP'ye danışman olarak atanan Perinaz Mahpeyker Yaman ile görüştüğünü belirterek, Yaman'ın "İlk görüşmelerde kendisine bir yazı gelmediğini, görevinin başında olduğunu ve istifa etmeyeceğini ancak son görüşmede kendisine yazının (görevden alma) tebliğ edildiğini" söylediğini ifade etti.

Eski devlet Bakanı Prof. Dr. Ahat Andican, Gazeteci Bahar Feyzan, Star Gazetesi Yazarı Resul Tosun,  Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster ve Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Kübra Par'la Farklı Açılar'a konuk oldu.

Programda, Perinaz Mahpeyker Yaman'ın CHP Lideri Kılıçdaroğlu tarafından ‘Kadın ve Aile Politikaları’ndan sorumlu danışman' olarak atanması masaya yatırıldı.

Perinaz Mahpeyker Yaman ile görüşen Şaban Sevinç'in açıklamaları şu şekilde:

"Ben dün gece Perinaz Mahpeyker Yaman’la konuştum ‘Görevden alınmadım. Bana bir yazı gelmedi görevimin başındayım istifa da etmeyeceğim CHP’de danışman olarak çalışmaya devam edeceğim’ dedi. Bugün konuştuğumda ise Bahar Feyzan'ın yazının kendisine tebliğ edildiği iddiasını doğruladı."