CHP'de devir teslim töreni bugün!

38. Olağan Kurultay'da yapılan oylamada Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'e karşı kaybetti. CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel oldu. Bugün yapılacak olan devir teslim töreni ile Özel, CHP'nin 8. Genel Başkanı olarak görevine başlayacak.

CHP'de devir teslim töreni bugün!

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 38. Olağan Kurultay'da Özgür Özel'e karşı kaybetti. Özgür Özel, bugün yapılacak devir teslim töreni ile CHP'nin 8. Genel Başkanı olarak görevine başlayacak.

İLK SINAV YEREL SEÇİMLER

Özgür Özel'in genel başkanlığı almasıyla CHP'de yeni bir dönem de başlamış olacak. Partinin 8. Genel Başkanı ünvanını alan Özel'in ilk sınavı yerel seçimler olacak. Parti Meclisi (PM) ile ilk toplantısını 11 Kasım Cumartesi günü yapacak olan Özgür Özel, üyelerin görüşlerine başvurarak "A takımı" denilen Merkez Yönetim Kurulunu (MYK) oluşturacak. Özgür Özel'in yeni MYK'sinin geniş kapsamlı olacağı ve her alana bir atama yapacağı belirtiliyor.

Yeni MYK'nin 13 Kasım Pazartesi günü yapılacak ilk toplantısına başkanlık edecek Özel, salı günü de genel başkan olarak ilk kez grup toplantısında milletvekillerine hitap edecek.

İLK ZİYARET DEPREM BÖLGESİNE

Özgür Özel, genel başkan olarak ilk yurt içi ziyaretini perşembe günü deprem bölgesi Hatay'a yapması bekleniyor. Özel, Hatay'ın ardından "ikinci memleketim" dediği Osmaniye'yi ziyaret edecek.