CHP’de seçim sonrası başlayan görevden almalar sürüyor! Kılıçdaroğlu’nun iletişim ekibi yenileniyor… Özkan’dan boşalan koltuğa Eren Erdem getirilmişti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iletişim ekibinin sil baştan yenilendiği bir sürece girildi. Uzun süre Kılıçdaroğlu'nun medya işlerini yürüten isim Tuncay Özkan görevden alınmıştı. Eren Erdem'in dümene geçmesi ile de yeni dönemde Özkan'ın ekibi birer birer değişmeye başladı.

CHP’de seçim sonrası başlayan görevden almalar sürüyor! Kılıçdaroğlu’nun iletişim ekibi yenileniyor… Özkan’dan boşalan koltuğa Eren Erdem getirilmişti

Cumhuriyet Halk Partisi’nde art arda tırpan dalgasında sıra iletişim kadrosuna geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerde birlikte yürüdüğü ekiple yolları tek tek ayırıyor.

O isimlerden biri olan ve Kılıçdaroğlu’nun medya ayağını yürüyen Tuncay Özkan, ‘Görevimin başındayım’ mesajı verse de 2’nci turun ardından odasını toplayıp CHP Genel Merkezi’nden ayrıldı.

Tuncay Özkan'dan boşalan koltuk için ilk olarak, Kılıçdaroğlu'nun eski basın danışmanı ve şu anda da Ankara Milletvekili olan Okan Konuralp'in adı geçti. Ancak, CHP lideri beklenenden farklı bir manevra yaparak Eren Erdem ile yol yürüme kararı aldı…

GÖREVİNE SON VERİLDİ, SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

Eren Erdem’in dümene geçişiyle birlikte yeni dönemde Özkan’ın ekibi de bire bir değişmeye başladı. Çantasını toplayan ilk isimlerden biri, sosyal medya hesaplarından sorumlu olan Ali Sinan Acıoğlu oldu. Acıoğlu, görevine son verildikten sonra genel merkezi sosyal medya hesabından sert sözlerle eleştirdi.

Kılıçdaroğlu, önümüzdeki süreçte yeni bir iletişim ekibiyle yoluna devam edecek. Öte yandan gözler Genel Başkan İletişim Koordinatörü olan Ömer Topsakal'a çevrildi.

Ayrıca, 'Topsakal ile yollar ayrılacak mı?' sorusu da önümüzdeki günlerde yanıt bulacak. Ömer Topsakal’ın yıllık izinde olduğu ve akıbeti için ise dönüşünün beklendiği ifade ediliyor.