CHP'den Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a soruşturma tepkisi

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP'li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş hakkında soruşturma başlatılmasına sert tepki gösterdi. Öztrak, "Bu işi hala seçimde milletten yediği tokatı unutamayan mızıkçı kafalar yönetiyor" diye konuştu.

CHP'den Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a soruşturma tepkisi

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, basın toplantısı gerçekleştirdi.

Öztrak açıklamalarında CHP'li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş hakkında soruşturma başlatılmasına sert tepki gösterdi.

Öztrak şöyle konuştu:

Salgın sürecinde hemşehrilerine yardım için canla başla çalışan İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlarımız hakkında soruşturma başlatılmış. Saray'da hiç mi aklı başında insan kalmadı? Bu işi hala seçimde milletten yediği tokatı unutamayan mızıkçı kafalar yönetiyor. Yardım yapanı engellemek, bundan siyasi rant devşirmeye kalkmak nasıl bir zihniyetin işidir? Bu artık zurnanın zırt dediği yerdir. Ama ne yaparlarsa yapsınlar bizim belediyelerimiz milletimizin bu sıkıntılı günlerinde tüm imkanlarıyla hemşehrilerine destek olmaya devam edeceklerdir.

SORU 

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Sahra Hastanesi...

Bu konuyla ilgili eleştiri yapanlar Sahra Hastanesi nedir bilmiyorlar. Kriz halinde kullanılabilecek bir alan hızla hastaneye dönüştürülmek üzere büyükşehir belediyemiz tarafından hazırlanmış. CHP'li belediyelerin sahra hastanesi hazırlıklarına kafayı takacaklarına milletimizin yanında olsunlar.