Ciciş Ceyda Ersoy'un öpüşürken dili koptu, sebebini duyan utançtan yerin dibine girdi!

Kavga ve polemiklerle gündemden düşmeyen ciciş kardeşlerden Ceyda Ersoy'un öpüşürken dili koptu. Olayın nedenini anlatınca takipçileri bile utandı.

Ciciş Ceyda Ersoy'un öpüşürken dili koptu, sebebini duyan utançtan yerin dibine girdi!

Esra Ersoy'un, 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunup konut dokunulmazlığını ihlal ettiği iddiasıyla gündeme gelen ciciş kardeşler, gündemden düşmüyor. Ciciş kardeşlerden Ceyda Ersoy, öpüşürken dilinin koptuğunu sosyal medya hesabından takipçilerine duyurdu. O paylaşım kısa sürede gündem oldu.

Ciciş kardeşler olarak anılan Esra ve Ceyda Ersoy, polemik ve kavgaların başrolü olarak biliniyor. Son olarak bir erkek için iki kardeş birbirlerini yaralayıp gündeme gelmişlerdi. 

Ciciş Ceyda Ersoy'un öpüşürken dili koptu, sebebini duyan utançtan yerin dibine girdi! - Resim : 1

Öpüşürken dili koptu!

Ciciş kardeşlerden Ceyda Ersoy'un son skandalını duyan kulaklarına inanamıyor. Sosyal medya hesabından öpüşürken dilinin koptuğunu paylaşan ciciş kardeş, hastanede diline dikiş atıldığı anlarıda paylaştı.

"Öpüşürken dili kopan bir ben miyim acaba?" sorusunu takipçilerine yönelten Ersoy, aynı zamanda akrep burcundan uzak durun sözleriyle uyarıda bulundu.

Son videosunda iyi olduğunu söyleyen Ceyda Ersoy, "İyi tanıyamamışım demek ki, 1 Aydır öpüşmemiştik" sözleriyle herkesi şoke etti.