Çiftçi hamile eşeğinin doğum yaptığı ahıra girdiği zaman karşısına çıkan manzarayla sevinçten karısına sımsıkı sarıldı

ABD’nin Minnesota, eyaletinde bulunan bir çiftlikte ender görülen ikiz eşekler dünyaya geldi. Darick ve Madi Kvam’ın çiftliğine doğan ikiz eşekler Kvam ailesini mutluluktan adeta havalara uçurdu. Fakat mutluluk kısa sürdü çünkü ikiz eşekten biri hayata tutunamayarak doğumdan birkaç saat sonra hayatını kaybetti.

Çiftçi hamile eşeğinin doğum yaptığı ahıra girdiği zaman karşısına çıkan manzarayla sevinçten karısına sımsıkı sarıldı

ABD’nin Minnesota eyaletinde karı koca Darick ve Madi Kvam’a ait olan çiftlikte ilginç anlar yaşandı. Rolling Acres Çiftliği'nde çok nadir görülen ikiz eşekler dünyaya geldi. Çift mutluluktan birbirine sarılırken saatler sonra üzücü bir haber geldi.

 Çiftçi hamile eşeğinin doğum yaptığı ahıra girdiği zaman karşısına çıkan manzarayla sevinçten karısına sımsıkı sarıldı - Resim : 1

İKİZLERDEN BİRİ YAŞAYAMADI

Eşeklerin sadece %1,7'sinin ikiziyle beraber dünyaya geliyor. Ender görülen bu doğumlarda dünyaya gelen eşeklerin  sadece %14'ü hayatta kalıyor. Doğumdan sadece birkaç saat sonra Rolling Acres Çiftliği'nden kötü bir haber geldi. İkiz eşekten biri anneden süt alamadığı için hayata tutunamayarak hayatını kaybetti.

Çiftçi hamile eşeğinin doğum yaptığı ahıra girdiği zaman karşısına çıkan manzarayla sevinçten karısına sımsıkı sarıldı - Resim : 2