Çiftçi karı koca, sabah 08.30'da bahçelerine çıkınca o korkunç manzara ile karşılaştılar... Yıllar boyu hafızalarından gitmeyecek... Leşi karşılarında duruyordu

Çiftliklerinde normal bir güne uyandıklarını düşünen çift bahçeye çıkmalarıyla dehşeti yaşamaları bir oldu. Karşılaştıkları korkunç manzara uzun süre kabuslarını süsleyecek cinsten. Parçalanmış leşi kimin o hale getirdiği araştırılıyor.

Çiftçi karı koca, sabah 08.30'da bahçelerine çıkınca o korkunç manzara ile karşılaştılar... Yıllar boyu hafızalarından gitmeyecek... Leşi karşılarında duruyordu

Tazmanya'lı bir çiftçi, Pazartesi sabahı mülklerinde korkunç bir keşif yaptıktan sonra cevaplar aramaya başladı. Çiftçi sabah 8.30 civarında sürüsüne yaklaştı ve çimenlerin üzerinde "yeni doğmuş ölü bir kuzu " buldu. Kuzunun görüntüsü ise büyük şaşkınlık yarattı. Çiftçinin kız kardeşi sosyal medyadan paylaşım yaparak, "Kafa ve omurga dışında her şey yenmiş. Omurga temizlendi ve cilde dokunulmadı." dedi.

Bölgede bu hale gelen bir hayvan leşinin daha önce bulunmamış olması herkesin kafasını karıştırmıştı. Fakat sosyal medya kullanıcıları suçlu olabilecek bazı kişileri listeledi.

Çiftçi karı koca, sabah 08.30'da bahçelerine çıkınca o korkunç manzara ile karşılaştılar... Yıllar boyu hafızalarından gitmeyecek... Leşi karşılarında duruyordu - Resim : 1

TAZMANYA CANAVARI

Saldırının yaşandığı yer sebebiyle hemen Tazmanya canavarı önerisi gündeme geldi. Ancak görünüşe göre avlarının derisini yedikleri bilindiği için hayvan gözden düştü çünkü kuzu derisine neredeyse hiç dokunulmamıştı. Kuzgunlar, valabiler ve kediler olası yırtıcılar olarak ringe atıldı.

Kıdemli Tazmanya ekolojisti Nick Mooney, söz konusu kuzuya ne olduğu konusunda kesin bir sonuca varmak için kalıntıların incelenmesi gerektiğini, ancak bu durumdan yalnızca bir hayvanın sorumlu olmasının pek olası olmadığını söyledi.