Çifte uyarı, Marmara Bölgesi ayrı Batı Karadeniz ayrı dikkat etsin. Gökyüzünde ne var ne yok toplamış geliyorlar

Marmara Bölgesi ve Batı Karadeniz Bölgesi için çifte uyarı geldi! Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı resmi açıklamaya göre, bugün öğle saatlerinde Marmara Bölgesinde akşam saatlerinde ise Batı Karadeniz bölgesinde fırtına beklentisi mevcut.

Çifte uyarı, Marmara Bölgesi ayrı Batı Karadeniz ayrı dikkat etsin. Gökyüzünde ne var ne yok toplamış geliyorlar

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden hem Marmara Bölgesi için hem de Batı Karadeniz Bölgesi için önemli uyarı geldi. Yapılan açıklamaya göre bugün öğle saatlerinde Marmara Bölgesinde akşam saatlerinde ise Batı Karadeniz Bölgesinde fırtına beklentisi mevcut. 

ÖĞLE SAATLERİNDE ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Marmara Denizi'nde rüzgarın bugün öğle saatlerinden sonra batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın akşam saatlerinde etkisini yitirmesi öngörülüyor.

AKŞAM SAATLERİNDE BATI KARADENİZ BÖLGESİNDE FIRTINA BEKLENİYOR

Batı Karadeniz'de ise bu akşam saatlerinden itibaren Düzce ve Sinop'ta kuvvetli yağmur, Zonguldak, Bartın, Bolu ve Karabük'te kuvvetli yağmur ve yer yer karla karışık yağmur görülmesi bekleniyor.

Bolu'nun yüksekleri, Çankırı'nın kuzeyi, Düzce'nin doğu ve yüksekleriyle Zonguldak ve Bartın'ın iç ve yüksek kesimlerinde orta kuvvette ve yer yer kuvvetli kar, Kastamonu il genelinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı tahmin ediliyor.