Fenerbahçe'yi ayağa kaldıran formalı Fatih Aydın fotoğraflı Çiftlik Bank skandalı! Rıdvan Dilmen'den taraftara çağrı

Çiftlik Bank'ın Tosuncuk lakaplı mucidi Mehmet Aydın'ın aynı dava sanığı ağabeyi Fatih Aydın Türkiye'ye getirilirken görüntülendi. Sanık Fatih Aydın'ın üzerindeki Fenerbahçe forması ise Fenerbahçe camiasını ayağa kaldırdı. Rıdvan Dilmen de attığı tweet ile Fenerbahçe taraftarlarına bir çağrı yaptı.

Fenerbahçe'yi ayağa kaldıran formalı Fatih Aydın fotoğraflı Çiftlik Bank skandalı! Rıdvan Dilmen'den taraftara çağrı

Türk makamlarının girişimi sonucunda Uruguay'da tutuklandıktan sonra Türkiye'ye getirilmek üzere teslim alınan Tosuncuk'un ağabeyinin üzerindeki forma Fenerbahçe camiasını ayağa kaldırdı. Sert tepkilerden biri de ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den geldi.

Uruguay'da tutuklanan ve Brezilya üzerinden Türkiye'ye getirilen Fatih Aydın'ın ise bugün ifadesini vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe camiasını ayağa kaldıran Fenerbahçe formalı Fatih Aydın fotoğrafı

Fotoğrafta elleri kelepçeli olan Fatih Aydın'ın daha önce giydiği tişörtünün değiştiği ve Fenerbahçe forması giydiği görülüyor. İlk görüntülerde ise Fenerbahçe formalı tişörtün üzerinde siyah başka bir tişörtün bulunduğu gözlere takılıyor.

Rıdvan Dilmen tepki tweeti attı, Metin Sipahioğlu retweet etti

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen attığı tweet ile tepkisini dile getirdi ve Fenerbahçe taraftarlarına çağrıda bulundu. 

Rıdvan'dan 'Çubuklu forma ile gelin' çağrısı

Dilmen tweet'inde “İnsanların vicdanını rahatsız eden bir dolandırıcının üzerindeki tişörtün çıkarılıp Fenerbahçe formasıyla teşhir edilmesini sağlayanları ve buna izin verenleri Fenerbahçe müzesini gezmeye davet ediyorum! Tüm Fenerbahçe taraftarının pazar günkü Kayserispor maçına çubuklu formayla gelmesini öneriyorum” ifadelerini kullandı.