Çiftlikte yumurtadan yeni çıkan civciv tüm kardeşlerinden farklıydı... Ona uzaktan bile bakanlar bu farkı hemen gördü

Ankara’da yer alan bir çiftlikte dört ayağıyla dünyaya gelen civciv görenleri oldukça şaşırttı. Diğer tüm kardeşlerinden farklı olarak dünyaya gelen civcivin farkı epey uzaktan anlaşıldı.

Çiftlikte yumurtadan yeni çıkan civciv tüm kardeşlerinden farklıydı... Ona uzaktan bile bakanlar bu farkı hemen gördü

Ankara’da bulunan Haymana ilçesi Karahoca Mahallesi'nde çiftçi Servet Başaran'a ait çiftlikte yumurtadan çıkan civciv görenleri epey şaşkına uğrattı. Diğer civcivlerden farklı olarak dünyaya gelen civcivin 4 ayağı olduğu görüldü.

 Çiftlikte yumurtadan yeni çıkan civciv tüm kardeşlerinden farklıydı... Ona uzaktan bile bakanlar bu farkı hemen gördü - Resim : 1

UZAKTAN BİLE FARK EDİLDİ

Hayvanın farkı uzaktan bile anlaşılırken civcivin diğer civcivler kadar hareketli olduğunu belirtildi.  Başaran, ilk defa böyle bir durumla karşı karşıya kaldıklarını ve onunla ayrı olarak ilgilendiklerini söyledi. Yumurtadan çıktıktan sonra civcivin dört ayaklı olduğunu fark ettiklerini ve şaşkınlığa uğradıklarını belirten Başaran, “İlk kez başımıza böyle bir şey geldi ama gelişiminde herhangi bir sıkıntı yok. Şu anda yaklaşık 10 günlük. Normal hayatına devam ediyor, herhangi bir sıkıntı da yaşatmıyor. Allah’ın verdiği doğal bir şey. Herhangi bir sıkıntısı yok, o ayakları da normal bir şekilde gelişiyor” dedi.

Çiftlikte yumurtadan yeni çıkan civciv tüm kardeşlerinden farklıydı... Ona uzaktan bile bakanlar bu farkı hemen gördü - Resim : 2