Çığlık ihbarına giden polisler, erkek ve kadın polisi ekip otosunda ilişkiye girerken bastı! Yer yerinden oynadı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde bir otoparktan gelen çığlık ihbarı üzerine bölgeye giden polis ekipleri, iki meslektaşlarını cinsel ilişkiye girerken bastı. Olay, ülke basınında geniş yankı uyandırdı.

Çığlık ihbarına giden polisler, erkek ve kadın polisi ekip otosunda ilişkiye girerken bastı! Yer yerinden oynadı

ABD’de skandal bir olay meydana geldi. Mesai saatleri içerisinde bir otoparkta cinsel ilişkiye giren iki polis, yine kendi ekip arkadaşları tarafından basıldı.

New York'da bir kadın, gece saatlerinde polis araçlarına ait otoparkta bir aracın içinde kadın çığlıkları duyunca polisi arayıp durumu bildirdi.

ERKEK OLANI EVLİ ÇIKTI

İhbar üzerine sesin geldiği aracı kontrol etmeye giden iki polis, biri kadın diğeri erkek olmak üzere 2 meslektaşının araçta ilişkiye girdiğini gördüler. İlişkiye giren polislerden erkek olanın evli olduğu ve ilişkiye girdiği kadın polisle sevgili olduğu belirtildi.

New York Post gazetesine konuşan bir yetkili, geçtiğimiz yaz aylarında kadın polisin kocasının bu ilişkiyi öğrendikten sonra polis merkezini bastığını ve etrafta bulunan eşyalara zarar verdiğini söyledi.

SORUŞTURMA AÇILDI

Meslektaşlarını cinsel ilişkiye girerken yakalayan iki polis memuru tutanak tutmadı. İki polis ise sorgularında ilişkiye girdiklerini kabul etmedi. Polisler hakkında soruşturma açıldı.