Cihan Tuna Arslan, Belgrad’da uluslararası bir seminer daha gerçekleştirdi

Eğitimci, Yazar ve Kripto Para Uzmanı Cihan Tuna Arslan geçtiğimiz hafta 9 farklı ülkeden gelen toplamda 80 kişinin katılımıyla Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da 3 günlük bir seminer gerçekleştirdi.

Cihan Tuna Arslan, Belgrad’da uluslararası bir seminer daha gerçekleştirdi

Son dönemde kripto para yatırımcılarına yönelik düzenlediği uluslararası seminerler ile adından söz ettiren Türkiye’nin tanınmış girişimcilerinden Cihan Tuna Arslan, bu kez uluslararası seminerini Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da özel davetiye ile gelen 80 ayrıcalıklı kişinin katılımıyla Metropol Palace Hotel’de gerçekleştirdi. 3 gün süren bu etkinlikte katılımcıların çoğunluğu Türkiye ve Kuzey Avrupa ülkelerinden gelseler de Dubai, Tayland ve Amerika Birleşik Devletleri’nden gelen misafirler de seminerde yerlerini aldı. Daha önceden İngilizce, İspanyolca Almanca ve Arapça gibi dillere çevrilen seminerler düzenlemiş olan Arslan’ın ilk defa bir semineri Sırp-Boşnak katılımcılar için eşzamanlı tercüme edilerek Türkçe ve Sırpça olarak iki dilde yapıldı. 

Cihan Tuna Arslan, Belgrad’da uluslararası bir seminer daha gerçekleştirdi - Resim : 1

Her detayıyla özenle planlanmış bu özel seminerin ilk günü, misafirler otellerine yerleştikten sonra büyük bir şehir turu düzenlendi ve daha sonra lider adayları ile Tuna Nehri üzerinde 4 saatlik eşsiz bir tekne turu yapıldı. Bu güzel günün akşamında ise katılımcılar ile Belgrad’ın ünlü geleneksel restoranlarından biri olan Dva Jelena’da canlı yerel şarkılar eşliğinde Hoş Geldin Yemeği yendi. 2 günlük eğitimin ardından son günün Gala Yemeği Akşamında katılımcılar kırmızı halıda yürüyerek salona girerken, mükemmel bir atmosferle karşılaştılar.  ‘’Network Marketing ile Pasif Gelir ve Doğru İş Kurmanın Öneminin’’ vurgulandığı bu 3 günlük özel seminerin son akşamında gerçekleşen gala yemeği ile birlikte eğitime devam eden Arslan, hayatının temellerini güçlü bir şekilde inşa etmek isteyen birçok kişiye bilgi ve tecrübeleriyle ilham ve vizyon kaynağı oldu.

Cihan Tuna Arslan, Belgrad’da uluslararası bir seminer daha gerçekleştirdi - Resim : 2

Bugüne kadar 20’den fazla ülkede uluslararası seminerler gerçekleştirerek Avrupa’da ses getiren Cihan Tuna Arslan gala gecesi sonrası düzenlediği ödül töreninde seminere katılanlarla sahnede başarının getirdiği mutluluğu ve heyecanlarını paylaştı. Arslan, 3 günlük seminerin bitiminde verdiği röportajında ise bir sonraki seminerinin Dubai’de olacağının müjdesini de verdi.