Apple kimliği ile kaydol özelliği sayesinde cihazlarınız ve kişisel bilgileriniz güvende!

Apple ile kaydol özelliği ile hem cihazınız ve e-posta adresinizi koruyarak uygulamalara hem de zaman kazanarak giriş yapabilirsiniz. Bu özellik sizi siber korsanlığı saldırılarından koruyabilecek. Tüm bu güvenlik için ekranlarınızda çıkacak bir uyarıda gizli; "Apple ile Kaydol"

Apple kimliği ile kaydol özelliği sayesinde cihazlarınız ve kişisel bilgileriniz güvende!

"Sing In with Apple" yani "Apple ile Giriş" adlı özelliği kullanarak sosyal medya bilgilerinizi paylaşmadan özellikle e-postanızı gizleyerek uygulamalara kaydolabilirsiniz. 

Apple kimliği ile kaydol özelliği sayesinde cihazlarınız ve kişisel bilgileriniz güvende! - Resim : 1

Cihazınızı kullanırken özellikle web sitelerine veya uygulamalara ilk kez kaydolduğunuzda otomatik önerilir. Apple Kimliğinizle web sitelerinde oturum açmanın bir yoludur ve daha da önemlisi e-postanızı gizlemenize olanak tanır.

Apple kimliği ile kaydol özelliği sayesinde cihazlarınız ve kişisel bilgileriniz güvende! - Resim : 2

Apple ile Oturum Açma özellii yeni sürüm cihazlarda uygulanmaktadır. Üçüncü parti uygulama yada yada web sitesinden kişisel e-postanıza iletecek benzersiz ve rastgele bir e-posta adresi oluşturur ve onu paylaşır. Bu, gerçek e-postanızı paylaşmanıza veya sosyal medya hesapları ile oturum açmanıza gerek olmadığı anlamına gelir. Apple'ın E-postamı Gizle sistemi, doğrudan Apple ile Oturum Açmak için yeni sürüm cihazlarda uygulanmaktadır.