Çıktığı direkte mahsur kalan kedi için itfaiye ekipleri kolları sıvadı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde direğe çıkan bir kedi çıktığı direkten inemeyince imdadına itfaiye ekipleri yetişti. Pınarönü köyüne gelen itfaiye ekipleri merdiven yardımı ile direkte mahsur kalan kediyi kurtardı.

Çıktığı direkte mahsur kalan kedi için itfaiye ekipleri kolları sıvadı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bulunan Pınarönü köyünde çıktığı direkte mahsur kalan kedi yoldan geçen vatandaşlardan adeta yardım istedi. Mahsur kalan çaresiz hayvanın sesini duyan küçük çocuk babasına haber verdi. Oğlunun haber vermesi ile kedinin yardımına koşan Ruşen Akman kendisinin yardımcı olamayacağını anlayınca itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

YARAMAZ KEDİ İÇİN YARDIM OPERASYONU

 İlçe merkezine 15 kilometre uzaklıktaki köye ulaşan ekipler, merdiven ile kediyi mahsur   kaldığı yerden kurtardı. Kurtarılan kedi doğal ortamına bırakılırken, çevredekiler itfaiye   ekiplerine teşekkür etti.

Hayvanlara karşı merhametli olunması gerektiğini dile getiren Ruşen Akman, “Ben evde oturuyordum. Oğlum kedinin direğin üzerinde mahsur kaldığını söyledi. Ben de itfaiye ekiplerine hemen haber verdim. Sağ olsun 10-15 dakikada geldiler, kediyi kurtardılar. Lütfen hayvanlara karşı duyarlı ve merhametli olalım” dedi.

 

Çıktığı direkte mahsur kalan kedi için itfaiye ekipleri kolları sıvadı - Resim : 1