Çıldır gölünde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler son hız devam ediyor

Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü su ürünleri kontrol birimi tarafından Çıldır gölünde denetleme gerçekleşti. Gerçekleşen denetim kapsamında yasa dışı avcılık, ağ boyutu, hayalet ağ gibi kanunen yasak olan uygulamaların tespiti sağlandı.

Çıldır gölünde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler son hız devam ediyor

Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü su ürünleri kontrol görevlileri tarafından Çıldır gölünde balıkçılıkla ilgili faaliyetler denetlendi.

YASA DIŞI FAALİYETLERİ TESPİT ETMEK İÇİN FAALİYETLER SÜRECEK

Ardahan İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan açıklamada, “Tarım ve Orman Bakanlığımızın talimatları ile ülkemizde eş zamanlı olarak ilimizde su ürünleri varlığımızı oluşturan tüm iş ve işlemler ile balıkçılarımız denetliyoruz. Yasa dışı su ürünleri avcılığı, Ağ Boyutu, Hayalet Ağ, Su Ürünleri Satış Noktaları gibi konularda balıkçılarımıza ve iş yerlerimize uyarılarda bulunuyoruz. Bu sayede su ürünleri varlığımızı korumak için yasa dışı su ürünleri faaliyetlerine geçit vermeyeceğiz” denildi. Yetkililer tarafından yapılan açıklama yasa dışı faaliyetleri tespit etmek için yapılan çalışmaların devamlılığını koruyacağı yönünde.

 

Çıldır gölünde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler son hız devam ediyor - Resim : 1