Çılgın dondurmacıda çılgın dans! Fenomen Mehmet Dinç bile izledi

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı son müşterisiyle akılları baştan aldı. Mini pileli elbisesiyle yapılan dans şovla kendine hayran bıraktı

Çılgın dondurmacıda çılgın dans! Fenomen Mehmet Dinç bile izledi

Sosyal medyada yaptığı dans figürleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve kısa sürede fenomen olan Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç sosyal medyayı inletmeye devam ediyor. 

 Çılgın Dondurmacıya gelen son müşteri ise yaptığı dans şovle akılları baştan aldı. 

Mini pileli elbisesiylşe yaptığı dansı Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç bile hayranlıkla izledi. 

Tiktok adlı sosyal platformda kendisine gelen kadın müşterilerle yaptığı dans videolarını paylaşaın ve kısa sürede ünlü olan Tkitok fenomen Çıldın Dondurmacı Mehmet Dinç kısa sürede paylaştığı videoları viral oldu ve artık ünlü bir fenomen haline geldi. 

Tiktok fenomeni Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç şimdilerde yoğun bir hayran kitlesine sahip. 

Çılgın dondurmacıda çılgın dans! Fenomen Mehmet Dinç bile izledi - Resim : 1

Antalya’da dondurma dükkanı işleten ve video platformunda paylaştığı vidoelarla kısa sürede şöhreti yakalayan Çıldın Dondurmacı Mehmet Dinç’e gelen son müşteri akılları baştan aldı. 

Mini pembe renkteki pileli elbisesiyle yaptığı dansı şovu Mehmet Dinç bile izledi. Çılgınlar gibi dans eden müşterisi herkesin ağzını açıkta bıraktı. 

Adesta sosyal medyayı salladı

Bir çok yerden olumsuz yorumlar gelsede kimseye aldırış etmeyen Çılgın Dondurmacı son müşterisinin videosuyla yaptığı paylaşımla sosyal medyayı adeta yıktı geçti. 

Takipçileri her gün Çılgın Dondurmacı’nın paylaşacağı yeni videoyu bekliyor.