Çılgın Dondurmacı'daki şalvarlı ve kasketli amca dans figürleriyle ortalığı yıktı! Fenomen Mehmet Dinç bile "Dayı sen ne yaptın böyle" dedi

Kendisinden dondurma satın almaya gelen kadınlarla yaptığı danslarla ünlenen ve Çılgın Dondurmacı adıyla bilinen Mehmet Dinç'in şalvarlı amcayla ettiği dans sosyal medyada viral oldu. Şalvarı ve kasketiyle dikkat çeken adam, dans performansıyla gençlere taş çıkardı. Dinç paylaşıma, "Dayı sen ne yaptın böyle" notunu düştü.

TikTok uygulamasında paylaştığı videolarla kısa sürede fenomen haline gelen Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç'e bu kez kadın değil bir şalvarlı ve kasketli amca konuk oldu. Çılgın Dondurmacı'nın alışageldik dans figürlerini başarılı bir şekilde uygulayan adam, sosyal medyada gündem oldu.

Dans figürleriyle izleyenleri adeta coşturan amca, gençlere taş çıkarttı. Amcaya Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç'te eşlik ederken, Dinç paylaşıma "Dayı sen ne yaptın böyle" notunu düştü.

Beğeni yağmuruna tutulan videoya, kullanıcılar, "Çılgın Amca", "Helal amca sana", "Bu amcanın enerjisi bende olsa belki evlenir yuva kurardim" yorumlarını yaptı.

İŞTE ŞALVARLI VE KASVETLİ AMCANIN ÇILGIN DONDURMACI'DAKİ DANS PERFORMANSI...