Çin'deki sihirli mutfak, herkesi hayrete düşürdü. Tencereler kendi kendine hareket ederek yemeği pişirdi. Yemek yapmayı sevmeyen insanların hayali olacak

Çin'de bir mutfakta kaydedilen görüntülerde, sihirli gibi görünen teknolojik mutfak izleyenleri hayrete düşürdü. Tencereler, altlarındaki mekanizmalar sayesinde kendi kendine hareket ederek yemeği pişirdi. Mutfak, yemek yapmayı sevmeyen insanların hayali oldu.

Çin'de kaydedilen görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı. İzleyenler hayran kaldı. Kendi kendine yemek pişiren sihirli mutfak ilgi odağı oldu. Kendi kendine yemek pişiren aşçı tencereler, bir mekanizma sayesinde yemeği insan ihtiyacı duymadan pişirdi. 

HAYAL OLDU

Tencerenin sapının altından bağlı olduğu görülen mekanizma da ocakta ona göre dizayn edildi. Yemek sürekli olarak karıştırılarak eşit pişirme sağlanması hedeflendi. Aynı zamanda ocağın yanında bulunan kollara koyulan ek malzemeler de yine bu mekanizma sayesinde yemeğe eklenirken görüldü. Günümüzde özellikle zamanı olmayan ve yemek yapmayı sevmeyen insanların hayali oldu.