Çin'den yola çıktılar ABD'yi istilaya başladılar. Gökten patır kütür patır kütür düşüyorlar

Amerika Birleşik Devletleri'nden gerçekten de şaşırtan bir haber geldi. Çin'den yola çıkan örümcek sürüsünün ABD'de büyük istilaya başladığı öğrenildi. Gökten patır kütür patır kütür düşüyorlar.

Çin'den yola çıktılar ABD'yi istilaya başladılar. Gökten patır kütür patır kütür düşüyorlar

Doğada son dönemde gerçekten de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Bu ilginç gelişmelerin yeni bir adresi ise Amerika Birleşik Devleti oldu. 

Çin'den yola çıkan örümcek sürüsünün ABD'de büyük istilaya başladığı öğrenildi. Gökten patır kütür patır kütür düşüyorlar.

AYNI ZAMANDA ZEHİRLİLER 

Daily Mail, 10 Aralık Pazar günü, Asya'da bulunan 8 inçlik dev örümceklerin eyaletlere doğru ilerlediğini bildirdi. İstilacı örümceklere joro örümcekleri denir ve sadece büyük değiller, aynı zamanda zehirlidirler. 

HAVADA SÜZÜLÜYORLAR 

Bu örümcekler, ağlarını parasail olarak kullanarak havada süzülerek bir seferde 50-100 mil "uçabilirler". Onları ne zaman doğu kıyısında görmeyi bekleyebiliriz?  

2024'TE DAHA DA YAYILACAK 

Ekolojist, joro örümceklerini 2024 gibi yakın bir zamanda burada görebileceğimizi söylese de, bu, uçan örümceklerin ABD topraklarına ineceği konusunda uyarıldığımız ilk sefer değil. Bu örümcekler hakkında Eylül 2022'de haber yapılmıştı.  

Çin'den yola çıktılar ABD'yi istilaya başladılar. Gökten patır kütür patır kütür düşüyorlar - Resim : 1