Cinsel içerikli film setine baskın yapıldı! Bulunan düzenek polisleri bile şaşırttı

Cinsel içerikli film setine baskın yapan polis gördüğü manzara karşısında resmen şoke oldu. Filmde oynayan ikiliyi yatakta basan polis, asıl şoku bulduğu düzenek ile yaşadı.

Cinsel içerikli film setine baskın yapıldı! Bulunan düzenek polisleri bile şaşırttı

Tayland'ın turistik bölgelerinden biri olan Pattaya'da cinsel içerikli film setine baskın yapıldı. Kentin güneyindeki lüks bir binaya yapılan baskında 6 erkek ve kadından oluşan ve cinsel içerikli filmler çekerek bunları paylaşıp canlı yayınlar yapan bir ekip yakalandı. Polis ekipleri, set çalışanları tarafından kurulan düzeneği görünce şoke oldu. Şeytanın aklına gelmeyecek düzenek dünya çapında gündem oldu. 

Cinsel içerikli film setine baskın yapıldı! Bulunan düzenek polisleri bile şaşırttı - Resim : 1

Dünya çapında gündem oldu

Geçen hafta yaşanan baskının görüntüleri, dünya çapında gündem oldu. Ekibin çok sayıda akıllı telefon taşıyan bir düzenek kurup, bu sayede eş zamanlı bir şekilde farklı platformlarda canlı yayınlanan cinsel içerikli videolar çektiği keşfedildi. Yetkililer pornografik içerik üreten bu ekibin Çinliler için çalıştığını tespit ettiklerini açıkladı.

Cinsel içerikli film setine baskın yapıldı! Bulunan düzenek polisleri bile şaşırttı - Resim : 2

Yatakta yakalandılar

Yatakta yakalanan bazıları yüzlerini gizleyerek apar topar kameralardan uzaklaşmaya çalıştı. En yaşlısı 35 yaşında ve en genci de 20 yaşında olan erkekler gözaltına alınırken, akıllı telefon, kayıt cihazları ve bazı cinsel isteği artırıcı ilaçlara da el konulduğu bildirildi.

Cinsel içerikli film setine baskın yapıldı! Bulunan düzenek polisleri bile şaşırttı - Resim : 3