Cinsel ilişki için anlaştı... Parasını çaldı, elini ısırıp kaçtı!

Adana'da, otoyolda cinsel ilişki için durdurduğu aracın sürücüsünün cebindeki 515 lirayı alıp, kendisini yakalamak isteyen sürücünün elini de ısırarak kaçan S. E., polis tarafından yakalandı.

Cinsel ilişki için anlaştı... Parasını çaldı, elini ısırıp kaçtı!

Adana'da, otoyolda aracıyla ilerleyen N. N., otoyol kenarında bekleyen S. E.'yi görünce durdu. İkili cinsel ilişki için 50 liraya anlaştı. Bunun üzerine Necati N. aracını sağa çekip, indi. Ancak bir süre sonra S. E., N. N.'nin cebindeki 515 lirayı alıp kaçmaya başladı. N. N.'nin kendisini yakaladığı anda elini ısıran S. E., kaçtı. Bu sırada kadının, yakın bir yerde bekledikleri ortaya çıkan arkadaşları H. H. (39) ve S. E. (21), N. N.'nin yolunu kesip, "Takibi bırakmazsan, seni dövdürürüz" dedi. Bunun üzerine Necati N., polisi aradı.

Bölgeye giden Gasp Büro Amirliği ekipleri, S. E.'yi, otoyol kenarında çaldığı 515 lirayla, diğer şüphelileri ise evlerinde yakaladı. Gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden S. E. tutuklanırken, H. H. ve Seda E. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.