Cinsel ilişki itirafı şoke etti! "Sevgilimin babası seks hayatımızı yorumluyor hatta popomu..."

Gelen itiraf şoke etti. 23 yaşındaki genç kız aşk yaşadığı adamın babası tarafından taciz edildiğini anlattı. Genç kadın, sevgilisinin babasının seks hayatlarını dinlenmekten hoşlandığı ve bunun çok rahatsız edici olduğunu söyledi. Genç kızın anlattıkları mide bulandırdı.

Cinsel ilişki itirafı şoke etti! "Sevgilimin babası seks hayatımızı yorumluyor hatta popomu..."

The Sun'ın okuyuculardan gelen itiraflarını yayınladığı köşeye şoke eden sorular gelmeye devam ediyor. Mide bulandıran itiraflar ve soruların ardı arkası kesilmiyor. 23 yaşındaki genç kızın itirafı ise okuyanları şoke etti. 

Genç kız aşk yaşadığı 21 yaşındaki sevgilisinin babası tarafından taciz edildiğini itiraf etti. Erkek arkadaşı ailesiyle yaşadığı için sürekli birlikte olduklarını ve sevgilisinin babasının sürekli seks hayatlarını dinlemek istediğini söyledi. İddiaya göre; yaşlı adam daha ileri giderek genç kızın poposunu tokatladı. 

Erkek arkadaşına babasından rahatsızlık duyduğunu söylediğinde babasından bana daha saygılı davranmasını istemek yerine babasından nefret ettiğini söylediğini dile getirdi. Şimdi ailesi benden hoşlanmıyor ve sanırım benden ayrılmasını istiyorlar. Sizce ne yapmalıyım diye sorunca Deidre, "Erkek arkadaşının ona karşı durması gerekiyor ama belki de babasının nasıl tepki vereceğinden korkuyor.  Babası seks hayatını tartışırken haddini aşmış. Ona nasıl hissettiğini söyle ve onun desteği olmadan ilişkinin devam edemeyeceğini söyle" diyerek tavsiyede bulundu.