Erkekler için en tehlikeli seks pozisyonu! Bunu sakın denemeyin

Cinsel ilişkileri sıradanlıktan kurtarmak için denenebilecek onlarca seks pozisyonu var. Ulusal Sağlık Sistemi doktorlarından uyarı geldi. Cinsel hayatınızı renklendirmek için denediğiniz pozisyonlar bazen tehlikeli olabiliyor. Uzmanlar erkekler için en tehlikeli cinsel ilişki pozisyonunu açıkladı. Sakın denemeyin...

Erkekler için en tehlikeli seks pozisyonu! Bunu sakın denemeyin

Cinsel haz için partnerlerin birbirini düşünmesi oldukça önemli... Bu konuda da araştırmalar sürüyor. Kimileri için hala bir tabu olsa da cinsel birliktelikte partnerlerin zevk alması oldukça öenmli. Uzmanların da bu konuda araştırmaları sürüyor. 

Cinsel ilişkiyi daha da renklendirmek için çiftlerin deneyebileceği onlarca seks pozisyonu var.

İngiliz Ulusal Sağlık Sistemi doktorlarından Dr. Karan Rangarjan, cinsel ilişki sırasında erkekler için en tehlikeli olan pozisyonu açıkladı. Rangarjan’a göre bu pozisyon, cinsel organ kırılmalarının yüzde 50’sinin nedeni. 

Sakın bu pozisyonu denemeyin

Dr Karan Rangarjan, ters kovboy adıyla bilinen pozisyonun erkekler için en riskli pozisyon olduğunu açıkladı. Bu pozisyonda eğer ilişki sırasında düzensiz bir hareket varsa ya da her iki taraf senkronize değilse, erkeğin cinsel oranı partnerinizin kasık kemiği tarafından ezilerek kırılabiliyor.