Cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan aktörle fotoğraf paylaşmıştı! Burak Özçivit sessizliğini bozdu

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, Hollywood yıldızı Kevin Spacey ile fotoğraf paylaştı. Cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan Spacey ile fotoğraf paylaşan Özçivit'e tepkiler gecikmedi. Yakışıklı oyuncu konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan aktörle fotoğraf paylaşmıştı! Burak Özçivit sessizliğini bozdu

Cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan Kevin Spacey ile poz verdiği için tepki alan Burak Özçivit sessizliğini bozdu. Spacey ile ilgili olayları yeni öğrendiğini söyleyen yakışıklı oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hassas konuyu yeni öğrendim, böyle bir durumun kesinlikle karşısındayım" dedi. 

"Sonradan öğrendim"

Eleştirilerin ardından Instagram hesabından paylaşım yapan oyuncu Burak Özçivit, "Bu kadar hassas ve üzücü bir konuyu sonradan öğrendim. Bunun derin üzüntüsünü yaşamaktayım ve bununla ilgili gerekeni hemen yaptım. Bu konunun kesinlikle karşısında olduğumu belirtmek istiyorum. Bu güne kadar böyleydi bu hassasiyet bundan sonra da böyle olacak" dedi.

 Kevin Spacey ile buluştu

Özçivit, aralarında çocuğun da bulunduğu birçok cinsel istismar suçundan yargılanan Kevin Spacey ile Katar'da bir araya gelerek maç izledi. O anları Instagram hesabından paylaşan oyuncuya eşi Fahriye Evcen'den de kalp emojili yorum geldi. Cinsel istismar suçuyla yargılanan Spacey ile gülerek pozlar verdiği için sosyal medyada gündem olan Burak Özçivit için "Bu insanla aynı karede olmanız utanç verici" yorumları yapıldı.

Tepkilerden sonra paylaşımı sildi

Paylaşımın ardından ünlü isimlerin ve sosyal medya kullanıcılarının hedefi olan Burak Özçivit, eleştirilere cevap vermedi. Sessizliğini koruyan Özçivit, gelen yorumların ardından 22,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımı sildi.

Cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan aktörle fotoğraf paylaşmıştı! Burak Özçivit sessizliğini bozdu - Resim : 1