Cinsellik sahneleriyle olay oluyordu! Müstehcen anların yaşandığı Aşk Adası yarışmacısından bomba cinsel ilişki itirafı

Bir dönem bazı yarışmacıların yorganın altında müstehcen anlar yaşadığı Love Island (Aşk Adası) yarışması, bu kez 'cinsel ilişki' itirafıyla gündeme geldi. Yeni sezonda seyirciler müstehcen anların izleyicilerden saklandığı yönünde görüş bildirse de yarışmadan elenen Abi Moores, bomba itiraflarda bulundu.

Cinsellik sahneleriyle olay oluyordu! Müstehcen anların yaşandığı Aşk Adası yarışmacısından bomba cinsel ilişki itirafı

Aşk Adası yarışmasıcısı Abi Moores, programdan elenmesinin ardından yarışmayla ilgili 'cinsel ilişki' itiraflarında bulundu. Moores, müstehcen anların izleyicilerin düşündüğü gibi olmadığını söyledi.

İngiltere yapımı olan Love Island programı, katılan yarışmacıların birbirleriyle eşleştiği ve özellikle cinsellik içeren sahneleri ile oldukça popülerdi. Ancak son sezonda bu sahnelerin ekrana gelmediği seyirciler tarafından iddia edildi.

Cinsellik sahneleriyle olay oluyordu! Müstehcen anların yaşandığı Aşk Adası yarışmacısından bomba cinsel ilişki itirafı - Resim : 1

Son yarışmacılardan Abi Moores ise programdan çıkarılmasından sonra verdiği ilk röportajda yapımcıların izleyicilerden müstehcen sahneleri saklamadığını, aksine yayınlayacakları hiçbir sahne olmadığını söyledi.

Yarışmacılar önceki yıllarda diğer adalılarla konuşurken yatak odasında ne kadar ileri gittiklerini ima etmek için futbol ve güzellikle ilgili şifreli kelimeler kullandılar. Ancak yarışmacı bu konuda da "Kimse bir şey yapmıyor, bu yüzden baget yedim ya da her neyse gibi bir cinsel ilişki benzetmesine gerek yok" dedi.

Cinsellik sahneleriyle olay oluyordu! Müstehcen anların yaşandığı Aşk Adası yarışmacısından bomba cinsel ilişki itirafı - Resim : 2

Önceki sezonlarda gece görüş kameraları, yatakları arasında sadece birkaç santim mesafe olan çiftler arasındaki tüm ateşli aksiyonu yakalamıştı. Ancak Abi "Gece geç saatlerde herhangi bir hareketlilik fark etmedim" dedi.