Çizilen gözlük camları için mucize çözüm! Gözlükleriniz ilk aldığınız haline dönebilir. İşte yapmanız gerekenler..

Gözlük kullanan insanların hemen hemen hepsi bir süre sonra camların çizilmesinden büyük rahatsızlık duyar. Günlük hayatın koşuşturmasında kaçınılmaz olan bu çizikler görme kalitenizi etkiler, baş ağrısı yapar ve estetik olarak hoş durmaz. Çizilen gözlük camlarını evde onarabilirsiniz. Mucize çözümün detayları haberimizde.

Çizilen gözlük camları için mucize çözüm! Gözlükleriniz ilk aldığınız haline dönebilir. İşte yapmanız gerekenler..

Gözlük kullanan insanların gün hayatlarında en çok rahatsız oldukları konulardan biri de gözlük camlarının çizilmesi. Hassas ve ince bir cam olan gözlük camları çok iyi muhafaza edilmeli. En ufak bir çizik bile görüş kalitenizi etkileyebilir. Görme yetisinin bozulması, baş ağrıları ve görsel olarak bulanıklaşma gibi.

Gözlük camları çizildiğinde insanların aklına hemen yeni bir gözlük almak gelebilir. Ama yeni bir gözlük almanıza gerek kalmadan eski gözlüğünüzü tamir edebilirsiniz. Üstelik çizilen camlar için uygulayacağınız yöntemler her evde bulunan malzemelerle oluyor. İşte gözlük camlarında oluşan çizikleri yok etmenin yöntemleri...

Çizilen gözlük camları için mucize çözüm! Gözlükleriniz ilk aldığınız haline dönebilir. İşte yapmanız gerekenler.. - Resim : 1

GÖZLÜK CAMI ÇİZİKLERİ NASIL DÜZELTİLİR?

  • Bir çorba kaşığı karbonat ve bir çay kaşığı suyu karıştırıp macunu oluşturun. Hafif hareketlerle gözlük camınıza uygulayın. Daha sonra su ile durulayın.
  • Derin olmayan çizikler için bebek şampuanı ile yıkama yöntemi kullanılabilir.
  • Küçük çizikleri yumuşatmak için beyaz sirke ile yıkayın.
  • Diş macununu camların üzerinde 10 saniye kadar ovun ve durulayın.
  • Mikrofiber bir bez yardımıyla sabun ve su kullanarak temizleyebilir, bir miktar kabartma tozu da ekleyebilirsiniz.
  • Birkaç damla bulaşık deterjanı ve limon ile camlarınızı silin.