Anne-Marie kırmızı mini elbisesi ile sahnede düştü

Cizreli Mehmet ile yaptığı Rockabye düetiyle Türk halkının da gönlünü fetheden Anne-Marie, Londra'daki Brit ödülleri töreninde sahnede düşerek hayranlarının yüreğini ağzına getirdi. Kırmızı mini elbisesi ile yere kapaklanan dünya starı Anne-Marie'nin düşüşü magazin gündemine oturdu.

Anne-Marie kırmızı mini elbisesi ile sahnede düştü

Anne-Marie, kırmızı mini elbisesi ile düşüşü, Londra'daki O2 Arena'da birçok yıldızın katılımı ile düzenlenen görkemli Brit Ödülleri törenine damga vurdu. Acısına rağmen sahnede kalan ünlü star sahneden indikten sonra attığı "zaten sol bileğime ihtiyacım yoktu" tweeti ile de güldürdü. 

Anne-Marie kırmızı mini elbisesi ile sahnede düştü - Resim : 1

Brit Ödülleri'nde sahne alan Anne-Marie, merdivenlerden düşerek izleyenlerini şoke etti. Yaşadığı acıya rağmen sahnede kalan ve performansına devam eden ünlü şarkıcı Anne-Marie, hayranlarından büyük övgü aldı.

Düştükten sonra dizleri üzerinde bir süre kalan Anne-Marie'nin canını acısı sesine ve şarkısına da yansıdı ancak yıldız sanatçı şarkıya devam etti. Mini kısa elbisesi ile şarkısına yeni başlamışken merdivenlerden yuvarlanan Anne-Marie canının acısına rağmen hiçbir şey olmamış gibi davranmayı tercih etti.

Merdivenden yere çakılması sonucu sol ayak bileğini sakatlayan Anne-Marie'ye en büyük destek hayranlarından geldi.

Anne-Marie kırmızı mini elbisesi ile sahnede düştü - Resim : 2

Sahneyi bırakmadı ve espirili bir tweet attı

Anne-Marie, performansının sonrasında bir tweet atarak durumunu geniş hayran kitlesi ile paylaştı.

Canının çok yandığını itiraf eden Anne-Marie, "Zaten sol bileğime ihtiyacım yoktu" diyerek ağrısını espiriye vurdu.

Brit Awards hayranları ise  Anne-Marie'yi sakinliğini koruduğu ve şarkısına devam ettiği için tebrik etti.

Brits'te tökezleyen yıldızlar arasında Jason Derulo, Madonna ve jlaw'a bulunuyor. 

Brit Ödülleri, Londra'daki O2 Arena'da düzenleniyor ve çok sayıda yıldıza ev sahipliği yapıyor. Tüm dünyanın merakla izlediği ödül törenine Ed Sheeran ve birçok tanınmış dünya starı ve rockçılar katılıyor.