"Çocuğun doğmayacak, eşin düşük yapacak" dediği öne sürülmüştü! Saldırıya uğrayan yıldız futbolcu ve ailesine büyük şok! Soluğu karakolda aldı!

Villareal’in yıldızı Alex Baena, Real Madridli Federico Valverde'nin ailesi hakkında söylediği iddia edilen sözler nedeniyle, kendisinin ve ailesinin ölüm tehditleri aldığını söyledi.

"Çocuğun doğmayacak, eşin düşük yapacak" dediği öne sürülmüştü! Saldırıya uğrayan yıldız futbolcu ve ailesine büyük şok! Soluğu karakolda aldı!

İspanya Ligi’nde Real Madrid ile Villareal arasında oynanan ve Villareal’in 3-2 üstünlüğüyle sona eren maç sonrası skandal bir olay yaşandı.

OTOBÜSE BİNERKEN SALDIRIYA UĞRADI

Villareal’in 21 yaşındaki futbolcusu Alex Baena, takım otobüsüne binerken iddiaya göre Real Madridli Federico Valverde tarafından saldırıya uğradı. Futbolcu şikayette bulunurken Real Madrid cephesi ve futbolcudan bu konuda bir açıklama yapılmadı.

"Çocuğun doğmayacak, eşin düşük yapacak" dediği öne sürülmüştü! Saldırıya uğrayan yıldız futbolcu ve ailesine büyük şok! Soluğu karakolda aldı! - Resim : 1
Alex Baena

 

BAENA'DAN AÇIKLAMA

Beana, Valverde’nin ismini vermeden bu konuda, "Geçen Cumartesi, Real Madrid ile oynanan maç bittikten sonra bu meslekten bir meslektaşım tarafından saldırıya uğradım. Bu olaydan sonra, muhtemelen maiyeti tarafından ailesine zarar gelmesini dilediğime dair bazı yorumlar gün ışığına çıktı. O zamandan beri ve başka türlü olamazdı, bana isnat edilen fiilleri kanıtlayan hiçbir delil yayınlanmadı” dedi.

"Çocuğun doğmayacak, eşin düşük yapacak" dediği öne sürülmüştü! Saldırıya uğrayan yıldız futbolcu ve ailesine büyük şok! Soluğu karakolda aldı! - Resim : 2
Valverde ( Real Madrid ) - Baena ( Villareal)

 

ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDI

Suçlamaları "tamamen yanlış" olarak nitelendiren kanat oyuncusu Baena, ailesinin hakaret ve ölüm tehditleri aldığını söyledi.

"YUMRUKLARDAN DAHA ÇOK ACITAN YALANLAR VAR”

Baena, “Saldırıyı haklı çıkarmak için bir talihsizlikten yararlandılar ve yumruklardan daha çok acıtan yalanlar var” dedi.

Baena, “Aileme verilen zarar onarılamaz ve haksız, aileme yönelik tehditler, hakaretler ve hatta ölüm dileyen özel mesajlar var. Dün olayı polise bildirdik, adaletin işini yapmasına izin vereceğiz” şeklinde konuştu.

"Çocuğun doğmayacak, eşin düşük yapacak" dediği öne sürülmüştü! Saldırıya uğrayan yıldız futbolcu ve ailesine büyük şok! Soluğu karakolda aldı! - Resim : 3

OLAYIN NEDENİ NE?

Ocak ayında iki taraf arasında oynanan Copa del Rey maçında, Baena'nın Valverde'ye doğmamış çocuğu hakkında hakaret ettiği, "Çocuğun doğmayacak, eşin düşük yapacak" dediği iddia ediliyor.