Çocuğun durduğu yer herkesin yüreğini ağzına getirdi! Yüreğiniz hopladı ama bir de gerçeği öğrenin

Sosyal medyada paylaşılan video, izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi. 2-3 yaşlarındaki bir çocuk, parmaklıklara tutunarak bir duvarın üzerinde yürüyor, ancak asıl korkunç olan çocuğu yürüdüğü duvar, metrelerce yükseklikte ve altında bir baraj var. Korkunç videodaki, gerçek ise videonun devamında ortaya çıkıyor.

Sosyal medyada paylaşılan video, izleyenlere korku dolu anlar yaşattı. Metrelerce yükseklikte bir duvarın kenarında kenarında yürüyen küçük çocuk, duvardaki korkuluklara zorluklara tutunarak ilerlemeye çalışıyor. Duvarın metrelerce yüksek olmasının yanı sıra bir de altında gürül gürül akan bir baraj var. Korkunç videonun sırrı, devamında anlaşılıyor. 

Çocuğun durduğu yer herkesin yüreğini ağzına getirdi! Yüreğiniz hopladı ama bir de gerçeği öğrenin - Resim : 1

İZLEYENLERİN AĞZI AÇIK KALDI

Videoyu izlemeye başlayınca, küçük bir çocuğun bu durumdayken nasıl videosu çekilebilir? Çeken kişi video çekmek yerine neden çocuğu kurtarmıyor? soruları akıllarda beliriyor. Ancak işin gerçeğinin çok farklı olduğu videonun ilerleyen saniyelerinde anlaşılıyor. Küçük çocuk, aslında normal yol kenarında kaldırımda olan demirlere tutunarak yürümeye çalışıyor. Görsel efektlerle oluşturulan görüntülerin, gerçekçiliği sebebiyle videonun o saniyesine gelene kadar izleyenlerin yüreği ağzına geliyor. 

Çocuğun durduğu yer herkesin yüreğini ağzına getirdi! Yüreğiniz hopladı ama bir de gerçeği öğrenin - Resim : 2

BAZI KULLANICILAR FARK ETTİ

Kullanıcılardan videoya yorum yağarken, bazı kullanıcılar direkt olarak görsel efekt olduğunu anlarken bazıları ise çocuk için oldukça korktuğunu ifade etti. 

Çocuğun durduğu yer herkesin yüreğini ağzına getirdi! Yüreğiniz hopladı ama bir de gerçeği öğrenin - Resim : 3