Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip'ten şiddet itirafı: Hakaret, iftira, dayak!

'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Duygu' karakteriyle tanınan Hayâl Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K.'dan şiddet gördüğünü iddia etti. Dava açtığını söyleyen ve bugün duruşması olan iki çocuk annesi oyuncu yaşadıklarını anlattı

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip'ten şiddet itirafı: Hakaret, iftira, dayak!

Çocuklar Duymasın’ dizisinin Duygu’su Hayal Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K.’dan şiddet gördüğünü iddia etti. İki çocuk annesi oyuncu yaşadıklarını bugün görülecek dava öncesi takipçileri ile paylaştı.

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip'ten şiddet itirafı: Hakaret, iftira, dayak! - Resim : 1

İşte Hayal Garip'in o açıklaması:

"Geçtiğimiz sene Serkan K. İle birçoğunuzun da şahit olduğu bir birliktelik yaşadım. Sizlerin şahit olduğu üç kız çocuğuyla mutlu bir fotoğraf verdiğimizdi… Fakat gerçek olan, benim bu ilişki içerisinde, duygusal ve fiziksel şiddete maruz kaldığımdı.

Şiddet hemen gelmiyor. Önce güven veriyor, şefkat gösteriyor, herkes gitse ben buradayım diyor, tüm eksikleri görüyor, boşlukları dolduruyor. Yerini sağlamladığında başlıyor şiddet. iyisini gördüğünüz kötünün içindeki o iyiliğe tekrar kavuşacağınız umudu da, manipülasyonlar ile geliyor.

Gidemiyorsun, kalamıyorsun!"

"Asla kurtulmayı başaramadığın kısır bir döngü! Uzaklaşmayı denedikçe daha fazla artan baskı, manipülasyon, fiziksel şiddet beni bu ilişkiye hapsetti. HAKARET,İFTİRA,DAYAK,DAYAK,DAHA ÇOK DAYAK... Aylar süren bu döngüden çıkmayı güç bela başardım. Sonunda kurtuldum... Ama çocuklarım ve benim payıma kalan travmalar bazen bizi yorgun düşürüyor...

İlk önce kızlarıma hem özür hem hayat borçluyum... Bana bu süreçte desteğini sorgusuz kuzenlerim, eniştem, ablam, kızlarımın babası Murat, gelinim ve erkek kardeşim sizi çok seviyorum. Ve isimlerini buraya sığdıramayacağım dostlarım ve Zekeriyaköy Jandarma Komutanlığı'nda görevli komutamın ve asker kardeşlerim teşekkür ederim.

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip'ten şiddet itirafı: Hakaret, iftira, dayak! - Resim : 2

28.03.2024 Perşembe günü, sabah saat 10:00'da Çağlayan Adliyesi'nde görülecek davam öncesinde, başta adalet için ve belki de daha önemlisi başka mağdurlar olmaması için, mücadelemi sizlerle paylaşmayı uygun gördüm.

Biraz da kendimi yalnız hissetmemek için ve başka kadınların da kendilerini yalnız hissetmemeleri için..."