Çocuklar hayalleri için biriktirdikleri kumbaralarını depremzedelere gönderdiler! İşte adam olacak çocuklar

Afet bölgelerine edilen yardımların sayısı artıyor. Sakarya Akyazı Belediyesi Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremden etkilenen bölgelere yardım topladı. Düzenlenen yardım kampanyasına 7'den 70'e herkes katılım sağladı. Paketlenen kıyafetlerin arasında iki çocuğun para biriktirdiği kumbarayı yollayarak "Size, üşüyen dostlarımıza kıyafet gönderdik. İnşallah beğenirsiniz" üzerine düştükleri not görenleri duygulandırdı.

Çocuklar hayalleri için biriktirdikleri kumbaralarını depremzedelere gönderdiler! İşte adam olacak çocuklar

Sakarya Akyazı Belediyesi 10 ili etkileyen deprem bölgelerine yardım kampanyası başlattı. Akyazılı vatandaşlar kampanyaya yoğun ilgi gösterirken Yardım malzemelerinin arasında kumbara ve çocuk kıyafetleriyle birlikte bulunan not ise yürekleri dağladı.

Çocuklar hayalleri için biriktirdikleri kumbaralarını depremzedelere gönderdiler! İşte adam olacak çocuklar - Resim : 1
“CANIM KARDEŞLERİM İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ”

Minik Hira ve ablası, depremzedeler için kıyafetlerini ve birikimleri olan kumbarayı bağışladı. Eşyaların arasından çıkan, "Canım kardeşlerim ben Hira, ablamla birlikte size, üşüyen dostlarımıza kıyafet gönderdik. İnşallah beğenirsiniz" yazılı not ise okuyanları duygulandırdı.

Verilen bu büyük destekten dolayı tüm vatandaşlara teşekkür eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, "Her zaman dediğimiz gibi, en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz. Devlet ve millet olarak el ele yaraları sarmaya devam ediyoruz. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için yardım toplayacağımızı açıkladığımız ilk dakikalardan itibaren vatandaşlarımızın yoğun bir ilgisiyle karşılaştık. Depremi yaşamış bir toplum olarak ellerinde ne varsa deprem bölgesine göndermek için yardım toplama alanımıza koştular. Gece geç saatlere kadar yardımlarımızı topladık ve tırlarımızı yolcu ettik" dedi.

Çocuklar hayalleri için biriktirdikleri kumbaralarını depremzedelere gönderdiler! İşte adam olacak çocuklar - Resim : 2