Çocuklarını kurtarmaya çalışan 2 anne boğuldu

Şanlıurfa'da Atatürk Baraj Gölü kıyısında piknik yaptıkları sırada çocuklarının göl sularında çırpındığını gören iki anne çocuklarını kurtarmak için hemen suya atladı. 3 çocuk çevredekilerin yardımı ile gölden çıkarılırken iki anne ise boğularak can verdi.

Çocuklarını kurtarmaya çalışan 2 anne boğuldu

Şanlıurfa'da iki aile güzel bir pazar günü geçirmek üzere Atatürk Baraj Gölü kıyısına pikniğe gitti. Aileler kıyıda otururken 3 çocuk serinlemek için göle girdi. Ancak suyun derin olduğunu farketmeyen çocuklar bir süre sonra bocalamaya başladı.

Çocukların suda çırpındıklarını gören anneleri ise çığlık atarak suya girdi. Sese koşan çevredeki piknikçiler de çocukları kurtarmak için suya atladı. Çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile 3 çocuk da sudan çıkarıldı. Ancak iki anne de göl suları içinde kayboldu.

Çocuklarını kurtarmaya çalışan 2 anne boğuldu - Resim : 1

Ambulansla hastaneye kaldırılan 3 çocuktan 2’sinin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen ekiplerin tüm çabalarına rağmen iki kadına ulaşamayınca su altı polisleri devreye girdi. Dalgıç polisler, yaptıkları çalışma sonucunda Nimet Yıldırım ve Sıdıka Beden'in cesetlerine ulaşarak sudan çıkarttı. Cenazeler Bozova Devlet Hastanesi morguna götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.