Çok sayıda kamu işçisi alınacak: Başvuru ekranı açıldı. KPSS'siz kamu kurumuna personel alımı yapılacak! Son başvuru 5 ağustos!

Kamu kurumları geçtiğimiz günlerde personel alımlarını sık sık duyurmaya başlamıştı. Bir kura ile kamu personeli alımı haberi de ETİ Maden İşletmeleri'nden geldi. KPSS şartı aranmadan çok sayıda kamu işçisi alacağını duyuran ETİ Maden İşletmeleri'ne başvuru ekranı resmen açıldı. Son başvuru tarihi 5 Ağustos.

Çok sayıda kamu işçisi alınacak: Başvuru ekranı açıldı. KPSS'siz kamu kurumuna personel alımı yapılacak! Son başvuru 5 ağustos!

Birçok kamu kurumu son dönemde arka arkaya personel alım ilanlarını yayımlamaya başladı. Son dakika gelen habere göre ETİ Maden İşletmeleri'de personel alımı yapacak. Alımlarını İŞKUR üzerinden yapacak kurum, bünyesine çok sayıda kamu işçisi almayı planlıyor. Başvuru ekranları resmen açılan ilana 5 Ağustos tarihine kadar başvurulabilecek. 

ETİ Maden işe alımlarında KPSS şartının olmadığını açıkladı. En az ilköğretim mezunu olmak üzere dise mezunu adayların da başvuru yapabileceği belirtildi. Başvuru yapmak isteyen tüm adaylar İŞKUR'un web sitesi üzerinden aşağıdaki linke tıklayarak başvuru yapabilirler. 

KAMU İŞÇİ ALIMI BAŞLADI

Kamu kurumu işçi alımı 1 Ağustos tarihinde başlamış olup 5 Ağustos tarihinde sona erecek. Adaylar için alımlarda KPSS şartı aranmadan, kura ile yapılacak olup, kurada adı çıkan adaylara kuranın ardından sözlü sınav yapılacak.

Adaylar başvurularını İŞKUR resmi web sitesi aracılığıyla 1-5 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapabilecektir. Başvurular İŞKUR açık iş sayfasından ilan numaraları girilerek yapılacaktır. Başvuru şartları ve tüm detaylar ilan numaralarını girdikten sonra karşınıza çıkacaktır.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx