Eski kız arkadaşını bavula koyup ağaçlık alana attı! Mahkemede 'pişman oldum' dedi

Connecticut'ta bir adam eski kız arkadaşını kaçırıp, onu küçük bir bavula koyarak bavulu ağaçlık bir alana attı. Valerie Reyes isimli kızı boğulmaya terk eden adam, mahkemece 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kızın annesi mahkemede konuşurken, acımasız adam iddiaya göre gözyaşlarına boğuldu.

Eski kız arkadaşını bavula koyup ağaçlık alana attı! Mahkemede 'pişman oldum' dedi

Javier Da Silva Rojas, 2019'da 24 yaşındaki Valerie Reyes'i kaçırdı, daha sonra bavula tıktı ve boğulmaya terk etti. Zalim adamın Reyes'i bavula tıkmadan önce ambalaj bandı ve sicim kullanılarak bağladığı ortaya çıktı. Valerie Reyes, bavulda boğularak öldü.

Eski kız arkadaşını bavula koyup ağaçlık alana attı! Mahkemede 'pişman oldum' dedi - Resim : 1

Rojas'ın DNA'sı bulundu

Valerie'nin ailesi iki gün sonra onun kayıp olduğunu bildirdi ve yetkililer cesedi 5 Şubat'ta buldu. Rojas'ın DNA'sı bavul saplarında ve Valerie'nin tırnaklarının altında bulundu. Rojas çıktığı mahkemede suçunu kabul etti. Mahkeme, Rojas'ın 28 Ocak 2019'da Valerie'nin evine nasıl gittiğini ve evine girmeden önce telefonunu nasıl uçak moduna aldığını öğrendi. Rojas'ın Reyes'in ağzına koli bandı yapıştırdığı, bacaklarını ve ellerini bağlayıp bir bavula koyduğu ve evinden Greenwich, Connecticut'a 10 mil araba kullandıktan sonra ağaçlık bir alana bıraktığı ortaya çıktı. Mahkeme 24 yaşındaki Valerie Reyes'i kaçırıp ölüme terk eden zalim adama 30 yıl hapis cezası verdi.

Eski kız arkadaşını bavula koyup ağaçlık alana attı! Mahkemede 'pişman oldum' dedi - Resim : 2

'Yere düşüp kafasını çarptı' dedi

Federal yetkililer tarafından Rojas'ın müfettişlere, cesedin bulunmasından bir hafta önce evde seks yaptıklarını, daha sonra Reyes'in yere düştüğü ve kafasını çarptığı söylediği öğrenildi.

Öldürmekle kalmadı...

Savcılara göre Rojas, ayrıca yaklaşık 5.350 dolar içeren banka hesabını boşalttı ve iPad'i ile dizüstü bilgisayarını çaldı. Manhattan ABD Avukatı Audrey Strauss yaptığı açıklamada, "Sonraki günlerde, Rojas banka hesabını boşaltmak için ATM kartını kullandı ve davranışının kanıtlarını örtmeye çalıştı" dedi.

Eski kız arkadaşını bavula koyup ağaçlık alana attı! Mahkemede 'pişman oldum' dedi - Resim : 3

Strauss, "Bu suçun kurbanı, Rojas'ın iğrenç eylemiyle öldüğünde hayatının baharındaydı" diye ekledi.

Birinin öldüreceğini annesine söylemiş

Mahkeme belgeleri, Valerie'nin annesine "gergin, endişeli olduğunu ve birinin onu öldüreceğinden korktuğunu" söylediğini ortaya koydu.

Annesi konuşurken Rojas ağladı

İddiaya göre, kurbanın annesi konuşurken Rojas ağladı. Annesi mahkemede şöyle konuştu:

"Sen, Javier, acı ve reddedilmekten başka hiçbir şeyi hak etmiyorsun. Kızımı elimden alarak mahvettiğin bir annenin sözlerini duymanı istiyorum."

Eski kız arkadaşını bavula koyup ağaçlık alana attı! Mahkemede 'pişman oldum' dedi - Resim : 4

Ailesinden özür diledi

Rojas, Reyes'in ailesinden özür diledi ve şunları söyledi: “Yaptığım eylemlerden ne kadar iğrendiğimi hiçbir kelime anlatamaz. Bunun için kendimi asla affetmeyeceğim. Valerie'nin ailesinden beni affetmesini isteyemem çünkü bunu hak etmiyorum. Çok üzgün olduğumu bilmelerini isterim."