Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu'nun yeni dizisi Çöp Adam'ın ilk fragmanı yayınlandı! Hayranları uyumlarına bayıldı

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu'nun rol alacağı Çöp Adam dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. İkilinin hayranları aradaki uyuma bayıldı.

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu'nun yeni dizisi Çöp Adam'ın ilk fragmanı yayınlandı! Hayranları uyumlarına bayıldı

Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Çöp Adam dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan'ın oynayacağı Çöp Adam dizisi fragmanı ile bile şimdiden hayranlarını heyecanlandırdı. İki oyuncu arasındaki uyum da dikkatlerden kaçmadı. İşte Çöp Adam dizinin ilk bölüm fragmanı...

Çöp Adam dizisinin konusu ne?

OGM Pictures imzalı Star Tv'nin yeni dizisi Çöp Adam ilk tanıtımı bu akşam yayınlandı. Şimdiden dikkatleri üzerine çeken dizinin yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın otururken, senaryosunu ise Melek Gençoğlu ile Su Ersöz kaleme alıyor. Beklenmedik bir şekilde büyük bir servete konan yazılımcı Tamer'in bankacı Peri'yi kaçırarak mahzene kapatmasıyla başlayan hikaye büyük bir aşkla son bulacak. Peri'yi kapattığı yerde ona bir dünya yaratan Tamer'in saplantısının zaman içerisinde duygusal bir bağa dönüştüğünü göreceğiz.

Çöp Adam dizisinin ilk fragmanı: