Çöp evde bulunmuştu, 1 buçuk yaşındaki kız devlet korumasına alındı! Annenin ifadesi pes dedirtti

Konya’da çöp evde bulunan 1 buçuk yaşındaki kız çocuğu tüm Türkiye’nin yüreğini yakmıştı. Hastanede tedavi altına alınan 1 buçuk yaşındaki kız çocuğu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı. Annesi F.G’nin emniyetteki ifadesi ise şoke etti.

Çöp evde bulunmuştu, 1 buçuk yaşındaki kız devlet korumasına alındı! Annenin ifadesi pes dedirtti

Yürekleri yakan olay geçtiğimiz pazar akşamı Konya’da meydana geldi. Apartmandan gelen çocuk ağlama sesini duyan bir vatandaş polis ekiplerine haber verdi.

Eve gelen ekipler kız çocuğunu kurtardı ve hastaneye kaldırdı. Küçük çocuk tedavisinin tamamlanmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

1 buçuk yaşındaki Asel bebeği çöp evde yalnız bırakan anne de gözaltına alındı. Anne F.G'nin emniyetteki ifadesinde, “Son günlerde ailevi sorunlarım var, 1 buçuk yaşındaki kızım Asel’i eve bıraktım. Daha sonra hava almak için dışarıya çıktım. Bir süre gezdikten sonra arkadaşımla bir süre oturdum. Sorunlarımı atlatmak için çıkmıştım. Olayın bu şekilde sonuçlanacağını bilemedim” dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılan F.G. hakkında 'aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali' suçundan soruşturma başlatıldı.