Çöp kutusuna dadandı, tüm çöpleri teker teker mideye indirince bağırsakları tıkandı. Acı içinde kalınca ötenazi yapıldı

İnsan çöplerini atıştırmalık olarak çok seven dev vahşi hayvan korkunç bir son yaşadı. Dadandığı çöpler yüzünden bağırsakları tamamen tıkandı ve felaket acıların ortasında kaldı. Yetkililer onun ızdırabına son vermek için ötenazi kararı aldı.

Çöp kutusuna dadandı, tüm çöpleri teker teker mideye indirince bağırsakları tıkandı. Acı içinde kalınca ötenazi yapıldı

ABD'nin Colorado eyletinin güneybatısındaki San Juan Ulusal Ormanı yakınındaki kayak merkezi kasabası Telluride'de meydana gelen olayda dev bir kara ayısı insan çöplerini bir süredir yemek ve atıştırmalık olarak tüketiyordu.

Yerel yetkililerin tespiti sonucu ayı, tükettiği insan çöplerinin neden olduğu bir bağırsak problemi nedeniyle acı çekiyordu. Açıklama yapan yetkili, "Bu ayıya ötenazi yapmamızın nedeni, sindirilmeyen çöpleri yemenin neden olduğu acıya son vermekti.” dedi.

Çöp kutusuna dadandı, tüm çöpleri teker teker mideye indirince bağırsakları tıkandı. Acı içinde kalınca ötenazi yapıldı - Resim : 1

MİDESİ ÇÖPLÜĞE DÖNMÜŞ

Daha sonra yapılan tam otopsi, büyük hepçil hayvanın bağırsağında rahatsız edici miktarda insan yapımı çöp olduğunu ortaya çıkardı. CPW midesinden bir parça kağıt havlu, dezenfektan mendil, peçete, plastik torba parçaları ve yağlı kağıttan yiyecek ambalajlarını çıkardı.