Çorum İskilip’te köprü alarmı: Ulaşıma kapatıldı
Çorum’un İskilip ilçesinde, etkili olan yağışların ardından Çomu Çayı’nın debisinin yükselmesi sonucu İskilip–Tosya kara yolu üzerindeki köprüde yıkılma tehlikesi oluştu. Bir ayağı zarar gören köprü, güvenlik gerekçesiyle ulaşıma kapatıldı.
Çorum’un İskilip ilçesinde bölgede son günlerde etkili olan yağışlardan ötürü Çomu Çayı'nın debisi yükseldi.
KÖPRÜDE YIKILMA TEHLİKESİ
Su seviyesinin yükselmesinden ötürü İskilip-Tosya kara yolu üzerindeki köprünün bir ayağı yıkıldı.İhbar üzerine bölgeye jandarma ve karayolları ekipleri sevk edildi.
Karayolları ekiplerince yapılan incelemede köprüde yıkılma tehlikesi bulunduğu belirlendi.
KÖPRÜ ULAŞIMA KAPATILDI
Jandarma ekiplerince güvenlik şeridi çekilerek köprü ulaşıma kapatıldı.
İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, AA muhabirine, köprüyle ilgili güvenlik önlemlerinin alındığını söyledi.
Sürücüler için alternatif güzergah oluşturulduğunu belirten Polat, köprüyle ilgili teknik incelemelerin devam ettiğini kaydetti.