Çorum'dan kahreden haber!.. Kızına bu notu bıraktı!

Çorum’da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Gökhan T. ve Oktay A. evlerinde intihar etti.

Çorum'dan kahreden haber!.. Kızına bu notu bıraktı!

Çorum'dan kahreden haber!.. Kızına bu notu bıraktı! - Resim : 1

Bahçelievler Mahallesi Karşıyaka 18'inci Sokak’ta oturan, evli ve bir çocuk babası Gökhan T.'den haber alamayan yakınları dün akşam eve geldi. Kapının açılmaması üzerine de polise haber verdi. Polisin çilingir yardımıyla girdiği evde, Gökhan T.'nin tavana asılı cesedi bulundu. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Gökhan T.'nin kızına, “Seni çok seviyorum kızım. Özür dilerim” yazılı not bıraktığı ortaya çıktı.

Bahçelievler Mahallesi Karşıyaka 1'inci Cadde'de de Oktay A.(32), evinde, tavana bağladığı elektrik kablosuyla kendini astı. Çorumhaber sitesinin haberine göre polisin Oktay A'nın eşiyle yaptığı görüşmede; maddi sıkıntılarının olduğu, evde yiyecek yemeklerinin olmadığı için babasının evine gittiğini, çocuğunu eşyalarını almak için babası ile tekrar eve geldiklerini, eşinin kapıyı açmaması üzerine anahtar ile içeri girdiklerini ve eşini asılı halde buldukları öne sürüldü.

Oktay A.'nın cesedi, otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğiktim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, intiharlarla ilgili soruşturma başlattı.