Çorum’da silahlı kavga 1 ölü, 2 yaralı

Çorum’da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Emre Tercan (27) hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlatırken, olay sonrası çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında Bahçelievler Mahallesi Bahabey Caddesi'nde meydana geldi., Emre Tercan ve arkadaşı B.M., aralarında husumet olduğu C.Ç. ve arkadaşları K.D. ile S.G'nin bulunduğu iş yerine geldi. İddialara göre, iki gurup arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşüp sokağa taştı. 

Silahların kullanıldığı kavgada Emre Tercan, C.Ç. ile müşteri olduğu belirtilen bir kişi yaralanırken, saldırganlar da kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılıp, tedaviye alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Emre Tercan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Tedavileri süren diğer yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Olay yeri ve hastanede geniş güvenlik önlemi polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Öte yandan olaydan sonra çevredeki bir kişi de sokakta yaşanan arbede ve kavga anlarını cep telefonu kamerasıyla kayda alıp, görüntüledi. Görüntülerde, şüphelilerin bindiği araçla bölgeden uzaklaştığı, yerde yatan yaralıların yardımına koşan çevredekiler ile o anları kayda alanların 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradığı görülüyor.