Çorumlu esnaftan yürekleri yumuşatan hareket

Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir esnafın yaptığı hareket herkes tarafından alkışlandı. Dükkanının önüne tahta bir dolap bırakan esnaf üzerine ' İmkanı olan koysun, ihtiyacı olan alsın' notunu yazdı. Herkes tarafından takdir toplayan bu hareket yürekleri sıcacık yaptı

Çorumlu esnaftan yürekleri yumuşatan hareket

Çorum'un Sungurlu ilçesinde bir esnafın yaptığı hareket herkes tarafından takdir edildi. Dükkanının önüne tahta bir dolap bırakarak üzerine  ' İmkanı olan koysun, ihtiyacı olan alsın' notunu yazan esnaf yardımlaşmanın önemini gözler önüne serdi. 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZLERİ GÜLDÜ

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi esnafı, iş yerinin önündeki bir dolabı ihtiyaç sahiplerine tahsis etti. Dolabın üzerine "imkanı olan koysun, ihtiyacı olan alsın" yazısı asıldı. Cadde esnafı, “Ekonomik durumu iyi olmayan veya her ne sebeple olursa olsun ihtiyaç sahiplerine yardım etmek amacıyla böyle bir uygulama başlattık.

Durumu iyi olmayan ya da ihtiyacı olanlar hiç çekinmeden bu dolaptan ihtiyaçlarını karşılayabilirler, alıp gidebilirler. Durumu iyi olan vatandaşlarımız da buraya ellerinden gelen katkıyı sağlayabilirler“ ifadelerini kullandılar.

 

Çorumlu esnaftan yürekleri yumuşatan hareket - Resim : 1